fbpx
Image Alt

Hieronta

Hierojat

Kysy myös paketteja joissa yhdistetään treenaus / valmennus, sekä hieronta tai vaikkapa jokin ohjelma plus hieronta ( esim. 5 x 60 min. hieronta + 5 ohjattua treeniä tai vaikkapa treeni ja ruokavalio )

Lasse Kaukola

 

Monet monet intensiiviset vuodet bodauksen parissa ovat herättäneet mielenkiintoni kehonhuoltoa ja sen hyvinvointia kohtaan ja aihe on todella mielenkiintoinen, joskaan sitä ei vielä tänäkään päivänä tunnetta riittävän hyvin, uutta tietoa ja taitoa on erittäin kiinnostava etsiä jatkuvasti lisää.

Uskon vahvasti että kehomme henkistä ja fyysistä hyvinvointia voi edistää sekä parantaa erilaisilla menetelmillä ja vanhetessamme voimme tätä kautta ainakin parantaa eläkepäiviemme laatua. Eritoten ne jotka haastavat ja tietentahtoisesti rasittavat kehoaan, ovat kehonhuollossa erityisasemassa ja haluankin tarjota hyväksi kuultua ja kehuttua osaamistani mielestäni parhaimman ja varmimman mutta myöskin historiallisesti vanhimman hoitotavan hieronnan muodossa.

Kohderyhmänäni ovat pääsääntöisesti tavoitteelliset urheilijat, bodarit ja muut henkilöt jotka tarvitsevat vähän erikoislaatuisempaa sekä kovakouraisempaa urheilu-hierontaa, mutta sovellan hieronnassani myös klassista, enemmän rentouttavaa hierontaa, joten olit sitten kuntoilija tai aivan normaali elämästä nauttiva kaduntallaaja, olet enemmän kuin tervetullut vastaanotolleni, sovellan hierontani aina asiakkaan toiveiden mukaan ja pääsemme varmasti hyviin lopputuloksiin!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lassen hinnasto

45 min. 30 € ( TC jäsenet 25 € )
60 min. 35 € ( TC jäsenet 30 € )
90 min. 45 € ( TC jäsenet 40 € )

Koulutus

Urheiluhieroja

Varaa hieronta

STAFF
Close
Yhteystiedot

044 239 1263
info@tcpirkkala.fi

Sali avoinna

Arkisin
05:00 – 23.30

La – Su
07.00– 22.00

Sauna

Arkisin
16:00 – 22:30

La – Su
14:30 – 21:00